Headerbild

Pressrelease1

2019-09-04 i Tävling

Vallentuna MK bjuder i till YRC-Sprinten 8 september

Vallentuna MK bjuder in till YRC-Sprinten som är årets sjätte deltävling och näst sista för året som genomförs i Öppna Östra Sprintcupen.

Tävlingen avgörs på ca 2,5 km klassisk byväg i av god standard med både kurviga partier och snabba där det krävs att ekipagen är med från första stund, men där bilarna även har möjlighet att sträcka ut. Sträckan körs tre gånger och resultatet räknas samman för slutresultat.

I år har tävlingsledningen får avtala med vägföreningen om att ingen träning eller rekognosering kommer att ske på sträckan varför bevakning kommer att genomföras på sträckan. Förekommer detta finns det risk för att tävlingen kommer behöva ställas in.

Förutom poäng i ÖÖSC tävlas det om vandringspris för bästa tvåhjulsdrivna respektive fyrhjulsdrivna bilar, samt att bästa sträcktid för tvåhjulsdrivna respektive fyrhjulsdrivna bil erhåller 5000 kr. Tävlingen genomförs i Vallentuna med depån i anslutning till specialsträckan. Anmälan via motorsportsidan.se med sista anmälningsdag den 1 september kl. 1800. Första start är kl. 11.00 med mastervarv kl. 10.00, prisutdelning planerad till cirka kl. 16.00.

Välkomna Tävlingsledningen

Upplysningar Stefan Jägerhult 073 216 06 05